Ο «Παιδότοπος» άνοιξε την αγκαλιά του τον Σεπτέμβριο του 1979. Από τότε πέρασαν μέρες και νύχτες, μήνες και χρονιές και το σχολείο μας συνέχεια πιο σοφό και πλούσιο, μοίρασε γνώσεις, χαρά και αγκαλιές εμβαθύνοντας στα μυστήρια της ζωής.

Εκατοντάδες παιδιά μέσα σε αυτά τα χρόνια γέλασαν, έκλαψαν, αγάπησαν και αγαπήθηκαν, τσακώθηκαν, τραγούδησαν, ζωγράφισαν ουράνια τόξα, γνώρισαν μουσικές και άγνωστους κόσμους, και τέλος, άνοιξαν τα φτερά τους προς τη μεγάλη περιπέτεια της ζωής – το μεγάλο σχολείο.

fil1 fil2

Η ομαλή ένταξη από την πολύ μικρή ηλικία στον χώρο, στην ομάδα, στα καινούρια πρόσωπα, καθοριστική για την μετέπειτα πορεία των παιδιών, πραγματοποιείται με ειδικά βοηθητικά προγράμματα, τόσο για τα παιδιά, όσο και για τους γονείς.

Φιλοσοφία μας είναι η αμεσότητα στην επικοινωνία μας με τους γονείς, καθώς θεωρούμε ότι ο παιδικός σταθμός δεν νοείται ξεκομμένος από την οικογένεια, αλλά συνέχειά της.

fil3 fil4

Οι πέντε ομάδες που απαρτίζουν το δυναμικό του παιδικού μας σταθμού και νηπιαγωγείου, πραγματοποιούν ομαδικές ενημερωτικές συναντήσεις γονέων.

Κοινοποίηση σε

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
© Copyright 2017.ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ. All Rights Reserved. Powered by A.M.